Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2017 | 3165 vizualizari

 

Iată o altă rețetă rapidă și delicioasă pe care am pregătit-o mai demult și vreau să o repet deoarece ne-a plăcut foarte mult. 

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mijlocii
  • 4 rosii
  • 100 g cascaval
  • busuioc
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval:

Speli bine cartofii si ii pui la fiert, in coaja, cu o lingurita de sare. Ii lasi sa fiarba pe jumatate, scurgi apa si ii lasi sa se raceasca.Tai cartofii in jumatate, pe lung, si ii scobesti cu o lingurita, lasand o margine de circa 0.5 cm. Miezul de la cartofii scobiti il amesteci cu smantana, adaugi boiaua de ardei, busuiocul si usturoiul pisat. In cele din urma, adaugi rosiile taiate cubulete foarte mici, sare si piper, dupa gust. Jumatatile de cartofi le ungi cu unt topit, le umpli cu amestecul de rosii si le introduci in cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Scoti tava, presari cascavalul ras si o introduci din nou la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se servesc calzi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de urda