Chiftelute de dovlecei

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 2076 vizualizari

 

Ptr ca tot este vremea lor , iata ...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mijlocii
  • 3 oua mari
  • concentrat de legume dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi , sau 2-3 fire usturoi verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 7 linguri de faina
  • piper dupa gust
  • sare , daca mai este nevoie
  • ulei suficient ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se sareaza si se lasa la scurs intr-o strecuratoare, timp de cateva minute. Se curata usturoiul, mararul si patrunjelul si se taie marunt (usturoiul catei, se piseaza). Se amesteca dovleceii cu ouale batute spuma, se adauga si celelalte ingredinte, obtinandu-se o compozitie de consistenta unei smantani groase .


Se incinge uleiul intr-o tigaie nonaderenta si se pune cate o lingura din compozitie, rumenindu-se pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta si se consuma cu mujdei de usturoi sau nu, atat calde cat si reci .


Eu le mananc asa , pur si simplu si fara paine .


PS Ptr ca nu m-am gandit c-o voi posta , n-am facut mai multe poze ... sorry

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

11.07.2011, 23:36

pai daca tot vin la sarmale o sa mananc si chiftelute

kamy 1

11.07.2011, 23:46

ce-mi plac

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor