Papricas de pui cu galuscute

de DIANA B in Pui, 14 Mar 2013 | 4036 vizualizari

 

Initial am pregatit pieptul de pui ptr snitel ... prea mult service , mi-am zis , asa ca m-am sucit si f bine am facut , c-a iesit o minunatie de papa bun (asa cum se numeste si folderul meu cu mancaruri)

 

INGREDIENTE

  • 900 g piept de pui
  • 3 cepe
  • 1 cutie de rosii cuburi/4 rosii
  • 1 ardei gogosar
  • 50 ml ulei
  • sare , piper , boia dulce/iute dupa gust
  • 2 foi de dafin mici
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 150 g faina
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • patrunjel (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuscute:

Se spala legumele , se curata si se taie marunt , la fel si pieptul de pui . Intr-o tigaie/cratita se incinge uleiul si se prajeste pieptul pe toate partile , se adauga si ceapa si ardeii si se calesc impreuna . Se adauga rosiile , , condimentele , putina apa calduta si se lasa la foc molcom pana sunt patrunse atat carnea , dar si legumele . In acest timp se pregatesc galustele : ouale se bat bine cu-n praf de sare si piper , se adauga untul topit si racit , apoi faina , fara a se face cocoloase si-n final mararul , obtinandu-se o compozitie potrivita (daca este destul de tare , galustele nu vor mai fi pufoase) . De obicei , acestea se fierb separat intr-o oala cu apa sarata , dar eu prefer sa le adaug direct in papricas si sa fiarba acolo , dar mare grija ... focul tre' sa fie foaaarte mic , altfel toate galustele se vor imprastia ; dupa 10' , cu grija le-am intors si pe partea cealalta , ptr a fi bine patrunse . Se lasa toate ingredientele sa-si imprumute gusturile si se adauga un pic de patrunjel (optional) , oprindu-se focul .


Cam asta-i tot . Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

03.01.2014, 13:56

ff bun

reisnaor_2006 1

28.09.2014, 12:07

DIANA B 1

28.09.2014, 15:35

Dragutele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste