Papricas de pui cu galuscute

de DIANA B in Pui, 14 Mar 2013 | 5110 vizualizari

 

Initial am pregatit pieptul de pui ptr snitel ... prea mult service , mi-am zis , asa ca m-am sucit si f bine am facut , c-a iesit o minunatie de papa bun (asa cum se numeste si folderul meu cu mancaruri)

 

INGREDIENTE

  • 900 g piept de pui
  • 3 cepe
  • 1 cutie de rosii cuburi/4 rosii
  • 1 ardei gogosar
  • 50 ml ulei
  • sare , piper , boia dulce/iute dupa gust
  • 2 foi de dafin mici
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 150 g faina
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • patrunjel (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuscute:

Se spala legumele , se curata si se taie marunt , la fel si pieptul de pui . Intr-o tigaie/cratita se incinge uleiul si se prajeste pieptul pe toate partile , se adauga si ceapa si ardeii si se calesc impreuna . Se adauga rosiile , , condimentele , putina apa calduta si se lasa la foc molcom pana sunt patrunse atat carnea , dar si legumele . In acest timp se pregatesc galustele : ouale se bat bine cu-n praf de sare si piper , se adauga untul topit si racit , apoi faina , fara a se face cocoloase si-n final mararul , obtinandu-se o compozitie potrivita (daca este destul de tare , galustele nu vor mai fi pufoase) . De obicei , acestea se fierb separat intr-o oala cu apa sarata , dar eu prefer sa le adaug direct in papricas si sa fiarba acolo , dar mare grija ... focul tre' sa fie foaaarte mic , altfel toate galustele se vor imprastia ; dupa 10' , cu grija le-am intors si pe partea cealalta , ptr a fi bine patrunse . Se lasa toate ingredientele sa-si imprumute gusturile si se adauga un pic de patrunjel (optional) , oprindu-se focul .

Cam asta-i tot . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuscute" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste