Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci)

de aziz in Prajituri, 17 Mar 2011 | 3326 vizualizari

 

prajitura asta ar trebui sa se numeasca,, diva &gabi.co,,prajitura cu morcov a la diva si bezeaua cu nuca ala gaby:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 175 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 150 g morcov ras
  • 170 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala rasa
  • pt bezea:
  • 4 albusuri de ou
  • 2oo gr zahar
  • 200 gr nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci):

Blat: amestecam oule cu zaharul pina obtinem o crema. Adaugam uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt , bicarbonatul si scortisoara, apoi se pune in ouale batute crema. Portocala si morcovul se adauga si ele compozitiei. Se da la cuptor 180 grade.


Bezeaua:mixam albusurile spuma, apoi incorporam zaharul si mixam pina la obtinerea bezelei. Adaugam apoi nucile. Cind blatul este copt scoatem din cuptor, adaugam bezeaua cu nuci si dam din nou la cuptor pina prinde putina culoare aurie. Scoatem apoi din cuptor si lasam la racit, apoi poate fi taiata.


Are o aroma deosebita, aduce a turta dulce, asa mi-a parut mie. O prajiturica excelenta la cafea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

epurasha2bb 1

18.03.2011, 10:39

bestiala combinatia! trebuie executata!

aziz 1

18.03.2011, 10:50

epurico nu te mai opresti din mincat

adry88 1

03.06.2011, 10:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de nuci