Salam de biscuiti reteta

de divainbucatarie in Prajituri, 18 Ian 2011 | 9476 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 250 g biscuiti
  • 200 g rahat
  • 140 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 60 g nuci tocate grosolan
  • 30 g stafide muiate in 2 linguri rom
  • 100 ml lapte
  • 100 g unt
  • 30 g cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Sfaramam biscuitii pusi intr-o punga cu un facalet, astfel incat sa ramana si bucati mai mari si mai mici.


Punem stafidele in rom sa se moaie – daca nu va place romul puteti sa le puneti in lapte. Intr-o oala punem pe foc laptele cu zaharul, pana cand se topeste zaharul. Luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste. Lasam sa se raceasca putin. Intre timp amestecam biscuitii, stafidele, rahatul si nucile. Adaugam cacao si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Va recomand sa amestecati cu lingura pentru a nu zdrobi prea tare biscuitii.


Turnam laptele peste compozitia noastra. Vom amestecam totul si turnam compozitia pe un celofan. Preasam salamul nostru in foaia de celofan astfel incat toate bucatile sa se lipeasca, sa nu ramana goluri. Strangem celofanul la capete dupa ce se aranjeaza compozitia si il punem in frigider pentru 3-4 ore. Il putem taia felii de 1 -1.5 cm. Il puteti pastra in frigider mai multe zile cu conditia sa fie invelit in celofan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

19.01.2011, 13:43

Va multumesc dragele mele!!!!!!

eleny2010 1

27.03.2011, 14:49

arata foarte bine. acum am citit ingrediente si modul de preparare si mi se pare mai simplu explicat ...tocmai am notat reteta .multumesc ..

annemarry 1

15.12.2012, 11:54

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca