Guguluf cu coacaze,afine si lamaie

de diaconta in Prajituri, 19 Sep 2010 | 4861 vizualizari

 

M-am gandit sa inaugurez forma de guguluf recent achizitionata.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr unt
  • 5 oua
  • 150 gr iaurt gras
  • 350 gr faina
  • 250 gr zahar pudra
  • vanilie
  • lamaie,limeta,coacaze rosii,afine,visine din compot
  • 1 praf de copt

Pentru glazura:

  • 1 albus,
  • 200gr zahar pudra,
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu coacaze,afine si lamaie:

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale (doar un albus il pastram pentru glazura)avand grija sa-l incorporam pe fiecare bine inainte de a-l adauga pe urmatorul.Punem iaurtul si faina.Adaugam aromele : vanilie,coaja de lamaie si limeta.


Praful de copt il stingem cu zeama de la o lamaie si il adaugam in compozitie.


Fructele le amestecam in aluat si punem totul in forma unsa si tapetata cu faina.


Se pune la cuptor pentru 45 de minute.


Pentru glazura se bate albusul spuma, zaharul pudra se amesteca cu zeama de lamaie.Zaharul se va adauga la albus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu coacaze,afine si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 19:02

pai nu stiu cred ca-l pastra doar ptr ea bunatatea asta,la pitit cand nu eram noi acasa

aziz 1

22.02.2011, 19:06

cum sa fie glazura asta e lichida ca la amandine?

diaconta 1

22.02.2011, 19:12

v-am priiiiiiins ,deci nu erati atente,acu' gata e istorie deja Mona,glazura se usuca dupa ce sta la frigider

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu afine