Guguluf cu coacaze,afine si lamaie

de diaconta in Prajituri, 19 Sep 2010 | 3078 vizualizari

 

M-am gandit sa inaugurez forma de guguluf recent achizitionata.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr unt
  • 5 oua
  • 150 gr iaurt gras
  • 350 gr faina
  • 250 gr zahar pudra
  • vanilie
  • lamaie,limeta,coacaze rosii,afine,visine din compot
  • 1 praf de copt

Pentru glazura:

  • 1 albus,
  • 200gr zahar pudra,
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu coacaze,afine si lamaie:

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale (doar un albus il pastram pentru glazura)avand grija sa-l incorporam pe fiecare bine inainte de a-l adauga pe urmatorul.Punem iaurtul si faina.Adaugam aromele : vanilie,coaja de lamaie si limeta.


Praful de copt il stingem cu zeama de la o lamaie si il adaugam in compozitie.


Fructele le amestecam in aluat si punem totul in forma unsa si tapetata cu faina.


Se pune la cuptor pentru 45 de minute.


Pentru glazura se bate albusul spuma, zaharul pudra se amesteca cu zeama de lamaie.Zaharul se va adauga la albus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu coacaze,afine si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 19:02

pai nu stiu cred ca-l pastra doar ptr ea bunatatea asta,la pitit cand nu eram noi acasa

aziz 1

22.02.2011, 19:06

cum sa fie glazura asta e lichida ca la amandine?

diaconta 1

22.02.2011, 19:12

v-am priiiiiiins ,deci nu erati atente,acu' gata e istorie deja Mona,glazura se usuca dupa ce sta la frigider

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si afine