Creier pane

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 3009 vizualizari

 

Simplu , bun si gustos , chiar daca-i post .

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier de porc
  • sare si piper
  • 3 oua
  • faina /pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul se tine timp de 30 de minute in apa rece , ptr a iesi eventualul sange ; cel cumparat de mine , n-a prea avut ceea ce m-a facut sa ma gandesc daca a avut o oxigenare buna , iar daca ma gandesc si mai departe , sa nu fi facut cumva atac cerebral :))) .


Se curata creierul de eventualele resturi osoase , dupa care se pune la fiert in apa cu sare si piper , timp de 10 minute . Se lasa la scurs bine , bine , dupa care se fac gogosele (daca este prea sfaramat) se aplatizeaza , se dau prin ou batut , faina si iar prin ou batut si se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti . Se scot pe prosoape absorbante .


Creierul se serveste insotit de cartofi prajiti , sau de-un pireu pufos/cremos si c-o salata de rosii , sau de-o salata acra preparata-n casa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

DIANA B 1

11.01.2012, 15:17

Bya Ralu 1

31.07.2013, 12:00

bun vreau si eu

DIANA B 1

31.07.2013, 12:41

Bya , cand mai fac , esti prima invitata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Creier pane