Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2012 | 5544 vizualizari

 

Imi place la nebunie dovlecelul, iar ca sa fie si mai bun il transform in niste chiftelute cu branza la cuptor. Se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 200 gr branza (eu prefer casul, dar puteti folosi si telemea)
  • 2 oua
  • 3 lg pesmet
  • sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii si se dau pe razatoarea mare.


Casul se da si el pe razatoare si se amesteca cu dovlecelul ras. Se adauga sare si ouale batute si se amesteca bine. La sfarsit se adauga pesmetul si se formeaza mici gogoloase si se pun intr-o tava,pe hartie de copt.


Dam la cuptor pentru vreo 20- 30 min.


Se servesc calde cu castraveti sau cu ce doriti voi!

 

TIPS-URI

1

Folosind cas, se topesc in gura de bune ce sunt !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

angyb 1

19.07.2012, 20:29

tare bine arata trebuie sa incerc si eu

laura_n 1

19.07.2012, 22:13

Angy, astea creeaza dependenta

andreea_angelo 1

14.11.2012, 18:03

tare bune....vreau si euuuu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu branza si marar