Chiftelute de dovlecei

de Ruxi92 in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2015 | 1118 vizualizari

 

Iata una dintre mancarurile mele preferate. Se fac foarte usor si sunt foarte gustoase. Enjoy! :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei potriviti ca marime
  • 1 ou
  • branza
  • faina cat cuprinde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Se curata si se spala foarte bine legumele, apoi se da fiecare in parte pe razatoare.


Atentie! Dupa ce sunt dati pe razatoare, dovleceii trebuie storsi foarte bine de apa.


Se adauga oul, condimentele, branza si faina si se amesteca pana cand are o consistenta groasa la fel ca smantana foarte grasa.


Se pune o tigaie cu ulei pe foc. Cand s-a incins uleiul, se pune, cu o lingura, compozitia la prajit. Cand s-au rumenit pe o parte, se intorc si se lasa pana se rumenesc si pe parte cealalta.


Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.




Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pentru a nu ramane crude la mijloc, chiftelutele trebuie sa fie subtiri

2

Atentie sa nu ramana compozitia apoasa pentru ca se vor lipi la prajit

3

Se pot face si la cuptor, pentru o varianta mai sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

17.09.2015, 20:36

Bun venit la noi

MotanLaOale 1

18.09.2015, 08:39

Ruxi92 1

22.09.2015, 11:22

Multumeeesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu branza si marar