Pernute cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 1457 vizualizari

 

Din ciclul: ce a mai carat Motan la Benga. :)))))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 600g branza de burduf
  • 5 galbenusuri de ou
  • mac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la decongelat de preferat in frigider.


Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu 3 galbenusuri.


Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.


Se taie in 12 bucati.


Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.


Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.


Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se lasa la racit.


Sunt bune si calde.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Catalina L 1

31.03.2016, 22:35

frumoase foc

Irina 1

01.04.2016, 10:44

Am modificat eu, Motanel. Merit o pernuta calda, asa-i?

MotanLaOale 1

01.04.2016, 10:53

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!