Briose aperitiv

de Laly in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 4274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1oo gr kaizer sau bacon
  • 100 gr masline verzi si negre
  • 250 gr faina
  • 50 gr cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 1/2 pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul.


Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut,pana se dizolva complet.


Peste lapte se pun pe rand:uleiul,sarea,oul si maslinele.Se pune si kaizerul.


Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet.


Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale(cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac,sau forma de tort,etc).


Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata.


Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut.


Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

19.04.2010, 11:23

lia maria 1

19.04.2010, 12:13

5 furculite cu drag pentru briosele facute de tine

nadina73 1

20.08.2010, 00:34

super 5 f,fur una si plec mai departe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval