De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.
Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.
Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.
L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)
Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro