Drob

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 3125 vizualizari

 

De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.

L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • organe de porc (inima, plamani, ficat, limba, rinichi) - noi am pus cantitate dubla de ficat,
  • ceapa verde,
  • usturoi verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 6 oua,
  • prapure,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pt drob (la plic).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.



Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.



Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.



L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)



Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

29.04.2011, 10:46

Multumesc mult tuturor!
Ce ma bucur ca va place cu multa verdeata, la fel cum imi place si mie

mamaieelena 1

01.05.2011, 10:56

f bine arata e delicios

adry88 1

03.06.2011, 15:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval