Tarta cu capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 1 Iun 2011 | 5207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tarta – cumparat in cazul de fata
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri ciocolata alba topita
  • 100 g unt
  • 1 plic gelatina rosie
  • 500 g capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsune:

Pregatim budinca de vanilie cu 300 ml lapte. Dupa ce o luam de pe foc adaugam untul, 2 linguri zahar si ciocolata topita si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.


Turnam crema peste blat. Capsunele spalate si taiate felii le vom pune peste budinca in 2-3 straturi.


Fierbem gelatina cu 2 linguri zahar in 250 ml apa, apoi o turnam calduta peste fructe. Punem tarta la rece pentru o ora.


Rapid si delicios! Nu trebuie decat sa va convingeti.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (94)

DIANA B 1

13.06.2011, 09:54

@cris_23 - fiecare face ce si cum vrea draga mea ... era mai nimerita o urare de LA MULTI ANI ...

Crista_Luca 1

13.06.2011, 10:24

La multi ani si multa sanatate Diva !!! cu putina intarziere ...

getix 1

09.06.2013, 08:04

La multi ani, sa ai o zi plina de bucurii si zambete !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Desert tortulet rapid