Biscuiti cu nesquik

de Rocsi in Dulciuri, 5 Feb 2014 | 4892 vizualizari

 

Imi plac mult biscuitii pregatiti in casa in diverse forme si combinatii. Cum am niste untura prin frigider am zis ca am sa o folosesc pentru biscuiti si fursecuri. Am inceput cu acesti biscuiti aromati si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 160 gr untura
  • 70 gr zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri nesquik
  • 3 linguri nuca caramelizata macinata
  • 330-350 gr faina
  • coaja rasa de portocala
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nesquik:

Intr-un bol punem untura, oul, zaharul si cel pudra cu pastai de vanilie. Mixam usor pana obtinem o crema, adaugam nuca macinata, coaja rasa de portocala si praful de copt. Cernem faina, incorporam cam 200 de gr, apoi punem nesquik-ul. Mai presaram faina treptat, amestecam cu mana de acum, pana obtinem un aluat putin moale dar totusi nelipicios.


Il acoperim si il dam la rece pentru 20 de minute. Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt. Rupem bucatele de aluat, formam bile pe care le aplatizam usor, dandu-le forma unor banuti. Introducem tava in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita si lasam biscuitii acolo pana se usuca putin.


Ii scoatem din cuptor cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca apoi ii pastram intr-o cutie acoperita cu capac.


Se patreaza foarte bine multe zile, ii puteti lua la pachet voi sau cei mici, pot fi serviti in timp ce vizionam un film, langa un ceai, o cafea. Sunt foarte buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Rocsi 1

08.02.2014, 22:12

Mihaela e bine din cand in cand, chiar si la dieta, sa ne facem poftele

lucy2002 1

09.08.2019, 07:17

Rocsi 1

11.08.2019, 21:22

Lucy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)