Ciuperci umplute (la cuptor)

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2011 | 6836 vizualizari

 

Iata , mai postez si eu cate ceva . Tot este urat afara dupa ploile astea , s-a racorit nitel , nu c-as da drumul cuptorului din bucataria casei , dar si afara era criminal de cald ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mari
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 300 g specialitate porc , sau carne tocata
  • concentrat de legume sau sare
  • cascaval felii , sau branza topita felii
  • piper proaspat macinat
  • 2-3 linguri de ulei ptr calit
  • zeama de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (la cuptor):

Se spala si se curata ciupercile fara a li se inlatura pielita palariei , se indeparteaza coditele si se stropesc cu zeama unei lamai , ptr a-si pastra culoarea . Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt , impreuna cu coditele ciupercilor si toate se dau la calit cateva minute , intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei ; se adauga si specialitatea de porc (carnea tocata) si se continua calirea pana la evaporarea apei lasata de codite . Se potriveste totul , de sare si piper .


Palariile ciupercilor umplute cu aceasta compozitie se aseaza intr-o tava , stropita cu un pic de ulei si se da la cuptorul praincalzit ptr 50 de minute , la 180 de grade . La terminarea timpului de coacere , se adauga feliile de cascaval pe fiecare ciuperca .


Se servesc alaturi de rosii feliate .Sunt delicioase (zic , io ... sunt bunute si reci )


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

DIANA B 1

31.07.2013, 12:37

Bya ,

babi5 1

12.12.2014, 20:31

DIANA B 1

13.12.2014, 10:33

Babi5 , ms frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci in foietaj