Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI211
Retete / Retete Delikat

Frigarui din carne tocata cu sos tzatziki, pita cu masline si Delikat

In Retete Delikat la 31 Iul 2018

Pentru kebab , se indeparteaza carnea din carnaciori si se amesteca cu carnea tocata de vita, Condimentele pentru Gratar, chilliul, patrunjelul tocat, ceapa rasa, usturoiul pisat, sare, piper si sucul de lamaie. Se framanta pana devine o compozitie lipicioasa. Se imparte in 8 si se modeleaza sub...

Chiftele din peste in sos picant de rosii si Delikat

In Retete Delikat la 24 Iul 2018

Pestele se usuca si se toaca marunt, la fel ca patrunjelul si ceapa si se amesteca cu ouale, sare, piper, usturoiul pisat si condimentele Delikat. Se formeaza chiftele ceva mai mari care se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii.  Intre timp, se toaca ceapa si se piseaza...

Oua aurii cu Delikat- condimente pentru chiftele

In Retete Delikat la 20 Iul 2018

Ouale se amesteca cu turmericul si condimentele pentru chiftele. Ceapa se toaca rondele, impreuna cu chilliul si usturoiul.  Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se adauga frunzele de curry. Se gatesc pana devin crocante. Se adauga apoi usturoiul si chiliul, se lasa 1 minut, apoi...

Lasagna vegetariana la tigaie cu Delikat- condimente pentru sarmale

In Retete Delikat la 19 Iul 2018

Intr-o tigaie (din fonta), se incalzeste putin ulei de masline si  adauga ceapa, usturoiul si ardeiul. Se soteaza 5 minute. Se adauga "carnea tocata", oregano si condimentele pentru sarmale, se ajusteaza focul la mediu spre mare si se lasa 5-8 minute amestecand din cand in cand. Se...

Cartofi crocanti la cuptor cu Chorizo, oua ochiuri si sos picant

In Retete Delikat la 16 Iul 2018

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii.  Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Cartofii se curata de coaja si se taie in 4 longitudinal. Se fierb in apa cu sare 8-10 minute, pana cand sunt aproape gatiti, dar isi...

Festin cu Delikat (Pui intreg la cuptor cu rosii, cartofi si lipii cu crema picanta de branza Feta)

In Retete Delikat la 14 Iul 2018

Pentru marinada, se amesteca uleiul cu sucul de lamaie, usturoiul, condimentele pentru gratar si cele pentru chiftele, chilliul, sare, piper, frunzele de cimbru, paprika, vinul si berea.  Se unge puiul cu marinada si se lasa 4 ore la marinat sau peste noapte.  Cartofii se curata...

Pachetele de primavara cu fructe si sos picant de zmeura si miere

In Retete Delikat la 12 Iul 2018

Fructele se curata si se taie in bucati mici. Se amesteca apoi cu sucul de lime si portocala.  Intr-o craticioara, se incalzeste usor mierea impreuna cu chilliul. Atentie sa nu inceapa sa fiarba! Se adauga zmeura si se zdrobeste usor cu o furculita. Se mai lasa 1-2 minute, apoi se...

Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele

In Retete Delikat la 12 Iul 2018

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.  Se adauga uleiul si untul in vasul unei tajine (sau oala cu fund dublu si capac) si se incalzeste la foc mic cateva minute. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa 5-6 minute pana cand acestea se inmoaie, acoperite de capac. Se adauga mixul de...

Carnati la gratar cu orez, legume curcubeu si Delikat- condimente pentru gratar

In Retete Delikat la 10 Iul 2018

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Legumele se taie cuburi mari.  Intr-un borcan prevazut cu capac, se adauga uleiul, condimentele pentru gratar, oregano si chili. Se inchide borconul etans si se scutura pana se obtine un amestec omogen.  Se adauga 1/2 din...

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

In Retete Delikat la 2 Iul 2018

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se toaca pancetta, ceapa, usturoiul marunt si ardeiul cuburi.  Intr-o oala cu fund dublu, se incalzeste putin ulei de masline si se prajeste pancetta pana devine crocanta, 5 minute. Se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul si se...

Omleta cu oregano, spanac, nuci si chili

In Retete Delikat la 2 Iul 2018

Ouale se bat ca pentru omleta impreuna cu laptele, sare, piper, busuiocul rupt in bucati si oregano.  Se incalzeste uleiul de cocos intr-o tigaie antiaderenta si se adauga ouale. Se inclina tigaia in toate partile astfel incat toata baza sa fie acoperita cu ou. Se adauga spanacul si...

Pui fraged la tigaie cu Delikat- condimente pentru gratar

In Retete Delikat la 1 Iul 2018

Puiul intreg (daca se foloseste), se taie in 6-8 bucati. Carcasa se poate folosi la supa. Carnea se usuca bine cu prosoape de bucatarie. Intr-un vas incapator, se amesteca usturoiul pisat, 4 linguri de ulei, otetul balsamic, sucul si coaja de lamaie si condimetele pentru gratar. Se adauga...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]