Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 30 Ian 2014 | 12505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe (uscata)
  • o legatura de marar proaspat
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • o bucata de praz
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • 50 ml ulei
  • sare dupa gust
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • optional pentru servit: carnati de casa prajiti si muraturi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi:

Punem fasolea de cu seara intr-un vas cu apa si o lasam pana a doua zi. Astfel se hidrateaza si fierbe mult mai repede. Inlocuim apa si o punem la fiert pana ce da in clocot. Schimbam apa, avand grija sa fie fierbinte si nu rece, pentru a nu opri fierberea. Cantitatea de apa depinde de cat de legata doriti sa fie iahnia. Personal, o prefer mai zemoasa. Intre timp, tocam ceapa, prazul, morcovul si ardeii si le punem la calit in cei 50 ml de ulei. Cand legumele devin translucide, adaugam bulionul/sucul de rosii si le mai lasam la foc potrivit cam 5 minute, dupa care le adaugam peste fasole. Fierbem pana ce are aspect legat. Dupa ce luam iahnia de fasole de pe foc adaugam mararul tocat marunt. O servim cu muraturi alaturi si cu o portie de carnati de casa, prajiti in prealabil. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

30.01.2014, 16:22

ce ma innebunesti

Dya Daniela Andrei 1

30.01.2014, 17:35

merisor 1

30.01.2014, 19:42

Mai pune un tacam la masa ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole cu afumatura