Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 30 Ian 2014 | 13442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe (uscata)
  • o legatura de marar proaspat
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • o bucata de praz
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • 50 ml ulei
  • sare dupa gust
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • optional pentru servit: carnati de casa prajiti si muraturi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi:

Punem fasolea de cu seara intr-un vas cu apa si o lasam pana a doua zi. Astfel se hidrateaza si fierbe mult mai repede. Inlocuim apa si o punem la fiert pana ce da in clocot. Schimbam apa, avand grija sa fie fierbinte si nu rece, pentru a nu opri fierberea. Cantitatea de apa depinde de cat de legata doriti sa fie iahnia. Personal, o prefer mai zemoasa. Intre timp, tocam ceapa, prazul, morcovul si ardeii si le punem la calit in cei 50 ml de ulei. Cand legumele devin translucide, adaugam bulionul/sucul de rosii si le mai lasam la foc potrivit cam 5 minute, dupa care le adaugam peste fasole. Fierbem pana ce are aspect legat. Dupa ce luam iahnia de fasole de pe foc adaugam mararul tocat marunt. O servim cu muraturi alaturi si cu o portie de carnati de casa, prajiti in prealabil. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

30.01.2014, 16:22

ce ma innebunesti

Dya Daniela Andrei 1

30.01.2014, 17:35

merisor 1

30.01.2014, 19:42

Mai pune un tacam la masa ta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute