Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 26 Aug 2018 | 1213 vizualizari

 

Este foarte buna fasolea cruda, cat inca nu s-a uscat bobul, asa ca am pregatit o ciorba aromata cu leustean.

 

INGREDIENTE

  • 200 g pastrama de porc afumata
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei Kapia
  • putina sare
  • 400 g fasole boabe cruda
  • circa 1 l apa
  • putin piper proaspat macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 linguri de rosii pregatite pentru iarna
  • 3 fire de leustean verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean:

Se taie carnea in felii groase si se inabusa intr-o oala cu ulei, acoperind-o cu un capac. Se adauga ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), morcovul (curatat de coaja, spalat si taiat rondele groase), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si tocat) si putina sare. Se lasa sa se inabuse, apoi se adauga fasolea boabe (spalata), apa, putin piper proaspat macinat si boiaua de ardei dulce. Se fierbe totul, iar la final se adauga rosiile. Se mai clocoteste ciorba 1-2 minute, se ia de pe foc si se adauga leusteanul verde (spalat si tocat). Se potriveste de sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

27.08.2018, 16:17

dantes 1

29.08.2018, 13:34

Buna!

mihaelar63 1

01.09.2018, 12:50

Este preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de varza dulce cu costite