Valyvalentyna

1

Bucataras
incepator

Galati/ Londra

Bucataras din 16.03.2014

RETETE73
PRIETENI37
Retete / Aperitive / Garnituri

Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2015

Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga...

Chiftele din legume

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2015

Curatam morcovii si cartofii si ii punem in apa cu sare la fiert. Intre timp dam pe razatoare dovlecelul si il lasam sa se scurga de zeama intr o sita. Ccuratam ceapa si o dam pe razatoare, iar usturoiul il curatam si il pisam.Tocam mararul si le lasam deoparte. Cand legumele au fiert...

Chiftelute De Cartofi

In Aperitive / Garnituri la 12 Mar 2015

Curatam cartofi si ai punem in apa cu sare la fiert. Dupa ce au fiert cartofi ai pisam inpreuna cu untul ca pt. pireu. Apoi punem ouale, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat,patrunjelul tocat, sarea, piperul si faina. Omogenizam bine compozitia apoi formam chiftelute pe care le dam prin pesmet si...

Cartofi La Cuptor

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2014

Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si ii stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper apoi ii dam prin amestecul de...

Batoane Cu Brinza

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2014

Pentru inceput framintam, cernem faina intru-un bol mai mare si facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia cu zaharul cu putin lapte caldut ;lasam 15 min dupa care ne apucam sa framintam ,adaugam sarea, uleiul si restul de lapte caldut si untul moale. Framintam bine aluatul si il lasam la...

Chiftele in aluat

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2014

Punem faina cernuta intr-un vas mai mare si facem o gropita mica in mijloc in care punem drojdia sfarmata cu zaharul sarea si uleiul. Adaugam 2-3 linguri de lapte caldut si lasam la crescut 10-15 min. Apoi adaugam restul de lapte si incepem sa framantam aluatul si il lasam la crescut timp de 1...

Figurine din foietaj cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 20 Iun 2014

Lasam foietajul la temperatura camerei, dupa ce este usor de modelat il intindem pe masa de lucru si il intindem foarte putin cu sucitorul apoi cu diferite forme decupam din aluat{ daca nu aveti forme puteti decupa cu un pahar mai mic sau cu o ceasca} lepunem intr-o tava tapetata cu hirtie de...

Chiftele Din Brinza

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2014

 Punem intr-o oala mai mica apa cu sare si fierbem cartofi dupa ce au fiert ii curatam de coaja si ai pisam cu o furculita iar peste cartofi Framintam brinza cu ouale si cu toate condimentele omogenizam bine compozitia, adaugam si faina cit sa se lege si sa se poata modela usor. Incingem...

Branzoaice

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2014

Drojdia se sfarama si se freaca intr-o cana cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 2-3 linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina apoi se lasa sa creasca. Faina o amestecam bine cu zaharul, ouale, esenta si coaja rasa de la lamaie sau portocala, se toarna laptele cu drojdia. Se framanta...

Legume Gratinate

In Aperitive / Garnituri la 30 Mai 2014

Punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert cind credem ca da in fiert apa adaugam legumele si le lasam sa fiarba putin pt. a se inmuia, pina fierb legumele punem si facem din lapte si smantina, ouale batute un fel de sos.tocam patrunjelul si il adaugam si pe el in acest sos. Radem cascavalul,...

Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2014

Curatam ciupercile apoi le spalam si le tocam, la fel tocam si ceapa verde, mararul, rosiile. Taiem cabanosii iar brinza o afarmam cu furculita, intr-un vas batem ouale ca pt. omleta adaugam laptele, smintina, mararul si ceapa tocate, uleiul. Le amestecam bine. Separat in alt vas punem faina,...

Langosi cu branza

In Aperitive / Garnituri la 22 Mai 2014

Intr-un vas mai mare amestecam drojdia sfaramata cu zaharul, sarea si putin lapte caldut cu 2-3 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul, apoi amestecam cu ouale,uleiul, laptele si faina{cernuta} putin cite putin, pina se incorporeaza toata. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut....

Mamaliguta Gratinata

In Aperitive / Garnituri la 21 Mai 2014

Pentru inceput punem laptele cu apa si putina sare la fiert pt. mamaliga, apoi taiem feliute costita si o punem putin la prajit in cele 2 linguri de ulei. Intre timp laptele a fiert adaugam malaiul in ploaie amestecind continu cu un tel pt a nu se forma cocoloase cind mamaliguta este gata luam cu...

Omleta la Cuptor

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2014

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina. Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline. Tocam zarzavatul, preseram deasupra bastonaselor apoi adaugam ouale batute si iar presaram cascaval ras si...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 04.04.2015

Chiftele din legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]