Legume Gratinate

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr amestec legume{din comert],
  • sare,
  • 200 ml lapte,
  • 2 linguri smantina,
  • 2-3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150 gr cascaval,
  • 60 gr unt+ pt uns tava,
  • piper alb,
  • apa pt. fiert legumele.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume Gratinate:

Punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert cind credem ca da in fiert apa adaugam legumele si le lasam sa fiarba putin pt. a se inmuia, pina fierb legumele punem si facem din lapte si smantina, ouale batute un fel de sos.tocam patrunjelul si il adaugam si pe el in acest sos. Radem cascavalul, taiem untul cubulete.

Ungem o tava cu unt si punem legumele fierte condimentam de sare si piper apoi turnam compozitia cu ou si lapte, smantina, presaram cascavalul si citeva cubulete de unt. Bagam la cuptor preincalzit la 180 grade si lasam sa se rumeneasca frumos. Apoi puteti servi. Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Puteti pune si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume Gratinate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele cu branza de burduf si cascaval