Langosi cu branza

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2014 | 3734 vizualizari

 

F. bune ..!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina,
  • 1 cubulet de drojdie proaspata,
  • 300 ml lapte caldut,
  • 2 oua,
  • 3 linguri zahar,
  • 3 linguri de ulei,
  • 1 lingurita de sare,
  • 1 esenta de vanilie,
  • 1 esenta rom,
  • coaja rasa de la 1 portocala.
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 200 gr specialitate de vaca,
  • 2 linguri rase de zahar,
  • 2 oua,
  • 1 plic zahar vanilat {in cazul in care le doriti mai dulci},
  • Ulei pt. prajit,
  • Zahar pudra pt. pudrat {optional}.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza:

Intr-un vas mai mare amestecam drojdia sfaramata cu zaharul, sarea si putin lapte caldut cu 2-3 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul, apoi amestecam cu ouale,uleiul, laptele si faina{cernuta} putin cite putin, pina se incorporeaza toata. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut.


Intre timp amestecam branza farmata cu zaharul si ouale.


Cind aluatul a crescut rupem bucati din aluat in functie de cit de mari le doriti, {eu am rupt bucati mai mari ca asa le stiu} Intindem cu sucitorul sau cu palmele o foaie rotunda adaugam umplutura in mijloc apoi impaturim partea cea mai mare si le unim {presam bine cu degetele sau cu furculita} pt. a nu se desface.


Le prajim in ulei incins pe ambele parti le lasam sa se racesca putin apoi pe pudram cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Le puteti umple cu ce doriti. Se servesc cu Iaurt ...f f bun!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

marcela1979 1

22.05.2014, 12:22

Rocsi 1

22.05.2014, 20:48

MotanLaOale 1

22.05.2014, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu smantana si cascaval