Chec aperitiv cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 3108 vizualizari

 

Reteta luata de la Panacris,tare buna,doar ca am uitat sa pun ulei(ca de obicei am uitat ceva) :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua+1 albus de ou
  • 250 g faina
  • 3 linguri de smantana
  • 1 plic de praf de copt

Umplutura:

  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 morcov
  • sare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se pregateste umplutura:

Se tocata ceapa marunt,morcovul il taiem feliute subtiri sau cat mai marunt,se pun la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se pun ciuperciile scurse de zeama si taiate cat mai marunt.Se calesc cam 3 minute adaugandu-se si condimentele.

Ouale se mixeaza bine,se adauga smantana si faina amestecata cu praf de copt si praful de sare.

Compozitia mea a iesit mai groasa asa ca nu am mai amestecat umplutura cu 2 linguri din compozitie.

Intr-o tava de unica folosinta,se pune aluatul,iar deasupra umplutura.(tava mea a fost cam micuta,ar trebui sa fie mai inalta)

Se da la cuptor pentru 35 minute la 200 grade,se testeaza cu o scobitoare daca este gata.

TIPS-URI

1

se serveste ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati