Omleta taraneasca

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 2414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cas proaspat
  • sunculita afumata
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ceapa taiata pestisori se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei.


Separat se bat ouale cu sare si piper. Peste se adauga casul taiat cubulete.


Dupa ce ceapa este putin aramie se pune si sunculita taiata fasii. Se lasa sa se prajeasca putin si se adauga amestecul de oua si cas.


Ca sa se faca si in partea de deasupra se baga la cuptor sau se pune deasupra tigaii un capac.


Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Denissa 1

17.09.2012, 07:01

H-A 1

16.12.2013, 08:45

ce bunatateeeeee!

Denissa 1

16.12.2013, 14:53

Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti