Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min.
Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si ii stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper apoi ii dam prin amestecul de pesmet,susan si boia dupa care ii punem intr o tava de cuptor tapetata cu hirtie de copt si ii mai stropim un pic cu ulei .
Ii bagam la cuptor la 170 de grade pt. 30 min. Se servesc calzi.
1
Se pot servi calzi cu mujdei de usturoi, salata, peste, chiar ca si garnitura sunt minunati.!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult