Placinta cu branza si iaurt

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2013 | 3540 vizualizari

 

cu foi de placinta de casa (gasiti la supermarket)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta de casa
  • 2 -3 oua
  • 1 pensula silicon pt.unsa
  • 1/2 pachet unt
  • cateva linguri ulei
  • 1 pahar de iaurt
  • 200 g branza moale si sarata, din cea grasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si iaurt:

Se desfac cu grija foile decongelate si se ung cu pensula de silicon inmuiata in untul moale topit putin la microunde.Faceti asta cu primele 3 foi si puneti una peste alta.Apoi adaugati cateva linguri de umplutura (ouale batute(2) si amestecate cu branza sfaramitata si iaurtul).


Apoi iar 2 foi unse cu unt moale si daca vreti mai subtiri va opriti aici si impachetati marginile pe deasupraspre mijloc , ungeti cu niste ou batut amestecat cu ulei deasupra si dati la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra , cam 15 minute .


Daca vreti mai grosuta placinta puteti sa repetati umplutura si apoi deasupra vreo 3 foi unse intre ele cu unt topit.


Din ceva foaie ramasa am pus si niste dulceata de rubarba si am copt si vreo 2 placintele cu rubarba.Delicioase.


Rapid de facut si bun si dimineata langa un iaurtel la micul dejun.


 

TIPS-URI

1

ca sa nu fie foaia de deasupra prea sfaramata puteti acoperi placinta cu un prosopel (eventual) usor umed, exact ca la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.05.2013, 21:58

Buna

laura_n 1

18.05.2013, 17:48

foarte buna

epurasha2bb 1

22.05.2013, 18:01

va pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)