Placinta cu branza si iaurt

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2013 | 6153 vizualizari

 

cu foi de placinta de casa (gasiti la supermarket)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta de casa
  • 2 -3 oua
  • 1 pensula silicon pt.unsa
  • 1/2 pachet unt
  • cateva linguri ulei
  • 1 pahar de iaurt
  • 200 g branza moale si sarata, din cea grasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si iaurt:

Se desfac cu grija foile decongelate si se ung cu pensula de silicon inmuiata in untul moale topit putin la microunde.Faceti asta cu primele 3 foi si puneti una peste alta.Apoi adaugati cateva linguri de umplutura (ouale batute(2) si amestecate cu branza sfaramitata si iaurtul).

Apoi iar 2 foi unse cu unt moale si daca vreti mai subtiri va opriti aici si impachetati marginile pe deasupraspre mijloc , ungeti cu niste ou batut amestecat cu ulei deasupra si dati la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra , cam 15 minute .

Daca vreti mai grosuta placinta puteti sa repetati umplutura si apoi deasupra vreo 3 foi unse intre ele cu unt topit.

Din ceva foaie ramasa am pus si niste dulceata de rubarba si am copt si vreo 2 placintele cu rubarba.Delicioase.

Rapid de facut si bun si dimineata langa un iaurtel la micul dejun.

 

TIPS-URI

1

ca sa nu fie foaia de deasupra prea sfaramata puteti acoperi placinta cu un prosopel (eventual) usor umed, exact ca la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baniţa bulgaresca