Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor

de Valyvalentyna in Porc, 4 Apr 2015 | 3124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati,
  • 300 g brinza de burduf,
  • 50 g unt,
  • 3-4 linguri smintina,
  • citeva fire patrunjel verde,
  • 4-5 cartofi mai maricei,
  • 3 oua, sare,
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor:

Pentru inceput taiem carnatii si ii punem la prajit in foarte putin ulei.

Separat punem cartofii in apa cu sare la fiert.

Pana fierb cartofii, ungem o tava de cuptor cu untul si punem cartofii taiati cuburi si printre ei carnati. Presaram sare si piper.

Batem ouale bine cu smantana peste care adaugam branza, omogenizam bine compozitia si rasturnam peste cartofi si carnati cat sa ii acopere.

Inainte de a baga tava la cuptor presaram patrunjel verde.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de crade si lasam pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie