Piure de cartofi cu carnita si sos

de geobucataras in Porc, 23 Iul 2014 | 1981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • margarina
  • lapte
  • sare
  • carnita de porc aprox.500 gr
  • un ardeu gras rosu
  • 4 cepe
  • vin alb apox o cana
  • o ceasca de apa
  • sos de rosii
  • 2 foi de dafin
  • piper si delikat de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnita si sos:

Carnea de porc o taiem cubulete mici si o punem la fiert unde o lasam sa fiarba aprox 20-25 min.


Intre timp taiem ceapa ff marunt si ardeiul. Dupa ce s-a fiert carnea o punem intr-un pic de ulei la prajit doar cat sa se rumeneasca un pic nu prea tare, cand s-a prajit punem ceapa cu ardeiul sa se caleasca. Cand s-au calit turnam vinul si apa si lasam sa fiarba. Intre timp punem foile de dafin, piperul si delicatul. Este foarte simplu de facut.


Piureul cred ca stim cu totii cum se face :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnita si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

23.07.2014, 22:36

bun

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:14

Bun !!!!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)