Iahnie de fasole

de LUK in Porc, 6 Noi 2011 | 1892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole alba uscata
  • carnati afumati 2-300grame
  • o ceapa mare
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • 2-3 foi de dafin
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Spalati fasolea.Puneti apa la fiert intr-o oala iar cand da in clocot puneti fasolea.Lasati sa fiarba 5 min,scoateti fasolea intr-o strecuratoare si umpleti din nou oala cu apa pentru a o pune la fiert.Eu am repetat de 3 ori procedeul(am fiert fasolea in 3 ape timp de 5 min.)


Curatati ceapa,taiati-o marunt apoi puneti-o la calit intr-o oala mai mare in care ati pus uleiul.Lasati pana cand devine sticloasa.Adaugati boiaua de ardei si amestecati.Turnati fasolea,acoperiti cu apa,adaugati sare si lasati sa fiarba la foc mic timp de 30min.


Dupa 30 de min adaugati foile de dafin si carnatii taiati bucati lungi de 3-4 cm si mai lasati sa fiarba inca 30min la foc mic.Daca nu e fiarta fasolea lasati sa fiarba pana cand aceasta e fiarta.Eu fierband-o in prealabil cca 15min am mai lasat-o la fiert doar o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Miha 1

07.11.2011, 10:29

Oare de cand n-am mai macat fasole?

LUK 1

08.11.2011, 09:34

nu stiu Miha

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)