Tocanita la cuptor

de -Licurici- in Porc, 27 Sep 2015 | 2634 vizualizari

 

Am pregatit o tocanita tare gustoasa la cuptor. Am lasat bucata de carne intreaga sa se patrunda bine, apoi am taiat-o felii. A iesit foarte frageda si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de spata de porc
  • 3 cepe mici
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 2 ardei bulgaresti
  • condimente pentru carne de porc
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • patrunjel, marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la cuptor:


  • Am spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor pentru 30 min. Dupa 30 min, am intors-o pe partea cealalta si am mai lasat putin,

  • Intre timp, am taiat legumele: ceapa am taiat-o julienne, gogosarul bastonase, iar ardeii bulgaresti rondele.

  • Am scos vasul din cuptor, am taiat carnea felii, am adaugat legumele deasupra si un pahar de apa. Dupa 15 min, am amestecat, sa ajunga legumele sub carne si am lasat la cuptor pana a scazut apa si s-a format un sos.

  • La final, am pus patrunjel si marar tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

-Licurici- 1

28.09.2015, 14:10

mihaelar63 1

28.09.2015, 17:14

Faina ti-a iesit !!! Felicitari

-Licurici- 1

28.09.2015, 18:23

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor