Gulas de cartofi cu carne de porc

de marcela1979 in Porc, 30 Noi 2012 | 10448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 kg de cartofi
  • 4 cepe albe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • un varf de cutit boia de ardei dulce
  • un varf de cutit boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carne de porc:

Carnea se spala si se taie cubulete. Se curata legumele. Intr-o cratita inalta se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat cubulete, apoi se pune carnea cubulete, cartofii taiati cuburi mai mari .Se lasa sa se caleasca un pic impreuna, apoi se adauga boia dulce si boia iute, se amesteca si se adauga apa cat acopera si se lasa sa fiarba. Cand au fiert carnea si cartofii se adauga sare si piper dupa gust.S e mai lasa un clocot si se stinge focul. Se serveste calda cu niste muraturi alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

30.11.2012, 16:52

MIUTA 1

30.11.2012, 17:47

iri_iri 1

30.11.2012, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu cartofi noi