Fasole boabe cu costita afumata

de adry88 in Porc, 12 Iul 2011 | 5140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • condimente
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe cu costita afumata:

Se spala fasolea si se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa de 2-3 ori.


Se curata ceapa si se toaca marunt.


Se pune intr-o cratita putin ulei si cand s-a incalzit se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie putin, dupa care adaugam morcovul curatat si dat prin razatoare. Se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga pasta de tomate, fasolea, 2-3 cani de apa si costita. Se lasa sa se prajeasca impreuna, iar la final se adauga condimente, piper dupa gust si patrunjelul tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

horia 1

14.07.2011, 00:42

ce poate fi mai potrivit decat castraveti murati cu mancare de fasole ?incomparabil !

horia 1

14.07.2011, 00:42

felicitari !

Cris2711 1

20.07.2011, 12:34

cat de mult imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat