Mamaliguta Gratinata

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2014 | 739 vizualizari

 

bun..bun.!!

 

INGREDIENTE

Pt. Mamaliga :

  • 400ml lapte,
  • 2 cani apa,
  • un virf de lingurita sare,
  • 2 cani jumate malai,
  • 50 gr unt.

Pt straturi avem nevoie de:

  • 600 gr costita de porc fara os { afumata},
  • 2 linguri ulei,
  • 250 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 6 oua,
  • citeva fire de patrunjel verde,
  • Smintina pentru servit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta Gratinata:

Pentru inceput punem laptele cu apa si putina sare la fiert pt. mamaliga, apoi taiem feliute costita si o punem putin la prajit in cele 2 linguri de ulei. Intre timp laptele a fiert adaugam malaiul in ploaie amestecind continu cu un tel pt a nu se forma cocoloase cind mamaliguta este gata luam cu o spatula de silicon si punem un strat in tava de cuptor pe care am unso cu unt si apoi un strat de costita pe care am prajit-o si brinza.


La final punem ouale peste stratul de brinza si bagam la cuptor preincalzit 175- 180 grade pt 30-35 min. Inainte sa scoatem din cuptor cu 5 min presaram patrunjelul verde si mai lasam 5 min. Cind este gata se serveste cu smintina. Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta Gratinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

21.05.2014, 19:09

Rocsi 1

21.05.2014, 20:08

babi5 1

23.05.2014, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză