Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2015 | 792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina,
  • 3 oua+1 pt. uns,
  • 100 gr drojdie,
  • 200 gr unt sau margarina,
  • 100 gr zahar,
  • 400 ml lapte caldut,
  • 3-4 linguri ulei,
  • un praf de sare,
  • 1 cutie brinza topita,
  • 500 gr salam de porc,
  • 300 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval:

Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga laptele, omogenizam compozitia.


Adaugam faina si framintam un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini. Apoi lasam aluatul sa creasca 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut, formam 6 bile apoi fiecare bila se intinde in forma de cerc si taiem in 8 bucati. La capatul fiiecarui fisii se pune salamul, brinza topita si cascavalul{ras} se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei, se mai lasa la crescut inca 30 min apoi ungem cu ou cu putin laptesi, bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Le puteti umple cu ce doriti voi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

miki_a 1

11.04.2015, 08:15

MotanLaOale 1

11.04.2015, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu unt si branza