Ciuperci umplute

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 2695 vizualizari

 

by Corina33 cu unele modificari. Au fost bune, bune. Multumesc Corina

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignon mici
  • 150 g pate
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se scot coditele si se umpe cu pateu, cu ajutorul unei lingurite.


Se bat ouale cu putina sare iar pesmetul se amesteca cu sare si piper.


Se dau ciupercile prin faina, ou apoi pesmet si se prajesc in uleiul incins (Vor face un pic de galagie si deranj in bucatarie).


Se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.


Pentru sos:


Amestecam samantana cu hreanul si iaurtul, condimentam si adaugam patrunjelul verde taiat.


Se serveste impreuna cu ciupercile umplute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

09.12.2010, 22:09

Multumesc retetegg

nadina73 1

10.12.2010, 01:05

hmmmmmmmmmmm iarc ciuperci si nu m-ai strigat?

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:13

Pai trebuie sa te mai strig? Cand sunt ciuperci o portie e rezervata pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)