Chiftele de dovlecei cu branza si marar

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 22797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 2 oua
  • 1 legatura marar (eu am pus marar uscat)
  • 7 linguri de faina
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu branza si marar:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie.


Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au lasat-o si ii punem peste branza.


Peste branza si dovlecei adaugam ouale, mararul tocat marunt si amestecam bine ingredientele. Deoarece compozitia este moale adaugam 7 linguri de faina si amestecam bine. Adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.


Incingem uleiul si punem chiftelele cu lingura in tigaie, le prajim la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.


Dupa ce s-au prajit chiftelele le punem pe un servetel de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

17.06.2014, 21:35

Ce bine arata!

tarasmariana 1

18.06.2014, 19:34

Preferatele mele!

Panacris 1

20.06.2014, 11:48

Ne place și nouă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de orez cu legume