Insulite de dovlecei

de Rux in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 6382 vizualizari

 

....cu iaurt si parmezan, o mare mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri parmezan razuit
  • un praf bun de sare
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 1 ou
  • ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insulite de dovlecei:

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.

Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Insulite de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Rux 1

12.01.2014, 23:05

tanyapatap 1

02.05.2014, 19:26

Rux 1

02.05.2014, 21:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!