Insulite de dovlecei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 8184 vizualizari

 

....cu iaurt si parmezan, o mare mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri parmezan razuit
  • un praf bun de sare
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 1 ou
  • ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insulite de dovlecei:

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.


Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.


Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Insulite de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

12.01.2014, 23:05

tanyapatap 1

02.05.2014, 19:26

RuxyRux 1

02.05.2014, 21:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne, ficat si carnati.