Chiftele din legume

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2015 | 3844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 2 dovlecei,
  • 3-4 cartofi,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 legatura marar,
  • 3 oua,
  • sare, piper,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din legume:

Curatam morcovii si cartofii si ii punem in apa cu sare la fiert.

Intre timp dam pe razatoare dovlecelul si il lasam sa se scurga de zeama intr o sita.

Ccuratam ceapa si o dam pe razatoare, iar usturoiul il curatam si il pisam.Tocam mararul si le lasam deoparte.

Cand legumele au fiert le lasam putin sa se raceasca apoi le dam pe razatoarea cea mare punem si ouale potrivim de sare si piper apoi omogenizam bine, bine compozitia.

Intr-o tigaie punem ulei la incins iar intr-o farfuriuta pesmetul, luam din compozitie si formam chiftelute pe care le dam prin pesmet, apoi le prajim in uleiul incins, se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.

Pofta Buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata