Lorra

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 21.11.2011

RETETE121
PRIETENI232
Retete / Mancaruri de post

Mancarica de pastai

In Mancaruri de post la 23 Aug 2014

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, cand este gata se adauga vinul si pastaile (congelate le-am avut) si se lasa sa fiarba inabusit timp de 15-20 min. Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat, apoi se potriveste de sare. Pofta buna !

Ghiveci de legume

In Mancaruri de post la 29 Iul 2014

 In vasul Zepter se pune putin ulei in care se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile, cand s-au inmuiat se adauga morcovul taiat feliute subtiri apoi se pune si ardeiul gras si cel capia tocat cubulete.   Legumele se calesc la foc mediu spre mic cu capacul asezat la oala,...

Mancare de fasole verde

In Mancaruri de post la 9 Apr 2014

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se adauga morcovul taiat feliute, cand si acesta s-a inmuiat, se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba 5 min. inabusit. Se adauga fasolea congelata si se pune apa cat sa o acopere. Cand pastaile sunt fierte se potriveste cu sare si...

Pilaf cu alune in vas zepter

In Mancaruri de post la 3 Iul 2013

Reteta si pasii prepararii sunt cat se poate de simpli. O mancarica cat se poate de natural si sanatos gatita. Se incalzeste vasul pana ce acul indicator pleaca din zona galbena. Se pune o lingura de ulei, apoi se adauga legumele tocate si orezul. Se adauga apa si se pune capacul peste...

Mancare de praz cu orez si masline

In Mancaruri de post la 20 Mar 2012

Se curata si se spala ceapa, apoi se taie rondele si se pune la calit in putin ulei si putina sare. Intre timp se curata si spala prazul, se taie rondele si se adauga peste ceapa. Orezul se spala si se lasa intr-un bol cu apa, la umflat. Cand ceapa si prazul sunt calite, se pune pasta de...

Painici cu varza

In Mancaruri de post la 22 Dec 2011

Se cerne faina intr-un castron si se face o adancitura in mijlocul ei in care se pune drojdia frecata cu zaharul si sarea. Se adauga apa calduta cate putin, si se framanta bine pana se obtine o coca care nu se lipeste de maini. Se lasa la crescut cam 30 min, timp in care se pregateste umplutura....

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 13.02.2015

Ciorba de cartofi cu smantana

publicat la 12.02.2015

Pandispan cu lamaie si glazura

publicat la 08.02.2015

Sarmale

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]