Painici cu varza

de Lorra in Mancaruri de post, 22 Dec 2011 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 800 gr faina
  • 50 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • si un varf cutit zahar
  • apa calduta pt framantat (cca 300 ml)
  • Umplutura :
  • o varza murata scursa bine (mica)
  • 2 cepe potrivite
  • piper
  • cimbru
  • ulei (pt prajit)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu varza:

Se cerne faina intr-un castron si se face o adancitura in mijlocul ei in care se pune drojdia frecata cu zaharul si sarea. Se adauga apa calduta cate putin, si se framanta bine pana se obtine o coca care nu se lipeste de maini. Se lasa la crescut cam 30 min, timp in care se pregateste umplutura.


Se toaca ceapa marunt si se pune la calit. Cand devine sticloasa se adauga varza tocata marunt si se condimenteaza dupa gust cu piper si cimbru. Se tine pe foc pana ce varza se caleste bine.


Se intinde foaia de aluat, se taie in forme de patrat sau dreptunghi, se aseaza in mijlocul fiecaruia umplutura si se lipesc la capete cu ajutorul unei furculite. Se dau la cuptorul preincalzit pentru 30-35 min. Sunt gata cand devin rumene.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miremirc 1

16.01.2012, 19:36

trebuie incercate cat de curand Arata prea bine !!!

Lorra 1

16.01.2012, 20:28

ella 87 1

25.01.2012, 11:14

arata bine ....dar ceva mai consistent pentru ziua de azi ce s gatesc off..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Legume la Actifry