marcela1979

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 20.12.2009

RETETE283
PRIETENI245
Retete / Mezel de casa

Pastrama de pui

In Mezel de casa la 18 Iun 2014

Carnea se spala si apoi se pune in marinata 1 formata din: apa,sare,piper boabe,cimbru si salvie.Se lasa carnea la marinat 24 de ore la frigider.Dupa cele 24 de ore se scoate carnea ,se spala cu un jet de apa si se pune in marinata 2 facuta din : sos de soia, boia de ardei, xilytol,piper macinat...

Muschi de porc afumat ca la Botosani

In Mezel de casa la 9 Feb 2014

Muschiul de porc si muschiuletii se presara cu sare si se lasa 2 zile la loc rece.Se leaga cu sfoara ca sa ramana forma.Apoi dupa cele 2 zile se face un bait din apa,foi de dafin,piper,ienibahar si 100 ml vin si se pun muschii la fiert in acest bait.Se lasa sa fiarba ,iar cand sunt fierti se scot...

Fleica fiarta cu boia de ardei

In Mezel de casa la 26 Oct 2012

Se pune la fiert intr-o oala fleica in apa cu sare, se aduna spuma care se formeaza .In apa se pun boabele de piper si usturoiul. Se lasa sa fiarba bine pana intra furculita in ea. Cand e fiarta se scoate si se presara cu boia de ardei si dulce si iute. Se mananca cu mustar.

Carnati ca la Moldova

In Mezel de casa la 2 Ian 2012

Carnea de porc se toaca cu masina de tocat si apoi se toaca carnea de vita, se amesteca. Se adauga usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, boia de ardei iute si enibahar macinat. Matele porcului se spala si se curata bine. Se fac carnatii: pe carnatar se pune matul si se impinge sa iasa carnea...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 22.04.2017

Aperitiv minicheesecake sarat

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]