Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 2951 vizualizari

 

Delicii de paste 

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne tocata porc
  • 3 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 6 felii de sunca mortadella
  • 6 felii de cascaval feliat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie boabe de porumb
  • 1-2 morcovi fierti
  • frunze de patrunjel
  • ulei pentru uns hartia de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume:

Se pregateste carnea pentru rulada: se amesteca carnea tocata cu sare, piper, oua, usturoi pisat, usturoi verde si ceapa verde tocata marunt, feliile de paine inmuiate in lapte, scurse si maruntalite si 2 lg de pesmet si se framanta bine, pana la omogenizare.


Pe o hartie de copt unsa cu ulei, se asaza carnea astfel pregatita si se intinde bine, sa fie strat de circa 1-1,5 cm. Deasupra punem feliile de sunca, peste punem feliile de cascaval si apoi, aranjam bucatele de morcov, ardei, presaram boabele de porumb si frunzele de patrunjel tocate.


Incepem sa rulam, folosind hartia de copt si, cand este gata de rulat, se inchide hartia la capete si apoi se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, circa 40 de minute. Dupa cele 40 de minute, se scoate afara din cuptor, se indeparteaza cu grija hartia de copt in care este invelita si se mai da la cuptor, inca 10 minute, sa se rumeneasca.


Cand este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii. Se poate servi atat rece, cat si calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

23.04.2017, 14:20

arata minunat!

mirela0911 1

23.04.2017, 19:31

Ce faina e!

mihaelar63 1

26.04.2017, 17:15

Buna de pus la pachet si la iarba verde cu ea)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne