Aperitiv minicheesecake sarat

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 429 vizualizari

 

Delicii de paste 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti sarati
  • 150 gr unt
  • branza Delaco cu smantana
  • branza Almette cu verdeata
  • 2-3 lg smanatana grasa
  • 50 gr unt
  • fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • frunze de patrunjel
  • leurda
  • cateva felii de salam picant
  • 2 lg de cascaval ras
  • 2 lg lapte
  • 10 gr foi de gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv minicheesecake sarat:

Se pregateste blatul de biscuiti sarati: se sfarma biscuitii cu un sucitor, se topeste untul si se adauga peste biscuiti, se amesteca bine cu o lingura. In paharele de plastic mici, se pune cate un strat de biscuiti cu unt de circa 1-1,5 cm si apoi se da la rece.


Intre timp, se pregatesc cremele de branza. Intr-un castron, se amesteca crema de branza cu verdeata, cu 1 lg smantana, 20 gr unt moale, verdeata tocata marunt. In al 2 lea castron, se amesteca jumatate din crema de branza cu smantana cu 1 lg smantana si 20 gr unt si salam picant, taiat cubulete mici, iar in al 3 lea, cealata jumatate din crema de branza,1 lg smantana si 10 gr unt si 2 lg cascaval. Se amesteca pana la omogenizare.


Se pun la inmuiat foile de gelatina, in apa rece. Se incalzesc 2 lg lapte si se dizolva foile de gelatina inmuiate, apoi se pune in fiecare, crema de branza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se scot paharelele din frigider si se pune peste blatul de biscuiti crema de branza, fiecare paharel sa aiba un fel de crema de branza. Se decoreaza dupa plac si se da la rece, sa se intareasca. Cand le punem pe platou, se scot din paharele, cu ajutorul unei foarfeci sau impingand fundul paharelului in sus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv minicheesecake sarat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

22.04.2017, 23:31

O idee foarte faina!

Gherca Daniela 1

23.04.2017, 14:20

mirela0911 1

23.04.2017, 19:31

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj