Cartofi copti la tava

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 15482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi mari
  • 100ml ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti la tava:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem in felii lungi si groase. Ii punem la fiert, in apa cu putina sare si-i lasam sa fiarba 15’ din momentul in care a inceput fierberea. Intre timp pregatim o tava mare(cartofii trebue sa aiba spatiu suficient ca sa se poata rumeni frumos) pe care o tapetam cu hartie de copt si o stropim cu putin ulei. Strecuram cartofii prefierti si ii rasturnam in tava.


Ii stropim cu restul de ulei, ii pudram cu putina boia, ii asezonam si-i dam la cuptor, la foc mare. Dupa 45’, scoatem tava, cu un cleste sau o furculita, intoarcem bucatile de cartofi si mai dam la cuptor pentru inca 15’. Astfel obtinem cartofi crocanti si aurii, pe care ii putem servi ca atare impreuna cu o salata, sau ca si garnitura alaturi de fripturi.



Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lia maria 1

10.08.2010, 10:32

danamatei

rivka 1

10.08.2010, 11:10

foarte buni!

Corinuta 1

11.08.2010, 00:37

super!5 furcu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti a la India - Indian Home Fries