Aperitive cu somon

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 2845 vizualizari

 

Cautam o reteta de aperitive cu somon si am gasit ceva pe plac ( aspect dragut si delicioase la gust ) la bucataras meosiris ( la randul ei, preluase ideea de la Edith ) *******
Au fost primele aperitive care au disparut de pe farfurie , atat de gustoase au fost :X *** Multumesc, Meosiris ! :-*

 

INGREDIENTE

  • 100 g somon afumat
  • 1-2 castraveti lungi
  • 150 g branza topita cu smantana, simpla
  • 200 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu somon:

Mixam branza topita cu fagarasul , adaugam marar tocat si putin piper. Intrucat branza topita a avut suficienta sare, nu a fost nevoie sa suplimentez. Lasam amestecul la frigider cca 30 minute.


Castravetele-l feliem cu feliatorul ondulat, in rondele groase de cca. 1 cm.


Punem amestecul de branza intr-un pos si spritam rondelele de castravete , iar deasupra asezam palnioare din bucati de somon afumat.


Pot fi aranjate pe un platou, alaturi de alte aperitive.


Un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

laura_n 1

02.01.2014, 13:06

superbe si delicioase!

Pushaa 1

02.01.2014, 13:11

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:37

foarte buuune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei