Muschi de porc afumat ca la Botosani

de marcela1979 in Mezel de casa, 9 Feb 2014 | 20677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc de la porcul taiat
  • sare
  • foi de dafin 3 buc
  • 1 lingura piper boabe
  • 1 lingura ienibahar
  • 100 ml vin rosu de casa
  • 2 caciulii usturoi
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita condiment de carne
  • 50 ml vin rosu de casa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat ca la Botosani:

Muschiul de porc si muschiuletii se presara cu sare si se lasa 2 zile la loc rece.Se leaga cu sfoara ca sa ramana forma.Apoi dupa cele 2 zile se face un bait din apa,foi de dafin,piper,ienibahar si 100 ml vin si se pun muschii la fiert in acest bait.Se lasa sa fiarba ,iar cand sunt fierti se scot si se lasa sa se racoreasca.Se face o pasta din usturoi pisat,boia de ardei,piper macinat,condiment de carne si vin cu care se ung muschii fierti pe ambele parti si se mai lasa inca 3-4 zile la rece.


Se face o afumatoare si se pun muschii la afumat cu lemn de cires pana prind o culoare frumoasa.Cand sunt gata se iau de la afumat si se lasa sa se raceasca .Se servesc reci la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat ca la Botosani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

09.02.2014, 13:28

Bun tare

Rocsi 1

09.02.2014, 20:58

Cat de gustos

laura_n 1

10.02.2014, 18:27

"muschi de porc de la porcul taiat".
ce simpatica ai fost! )))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi din albușuri și cremă de brânză

ieri la 21:57

Cornuri cu cremwursti

pe 24.02 la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

pe 24.02 la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc afumat