Muschi de porc afumat ca la Botosani

de marcela1979 in Mezel de casa, 9 Feb 2014 | 11152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc de la porcul taiat
  • sare
  • foi de dafin 3 buc
  • 1 lingura piper boabe
  • 1 lingura ienibahar
  • 100 ml vin rosu de casa
  • 2 caciulii usturoi
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita condiment de carne
  • 50 ml vin rosu de casa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat ca la Botosani:

Muschiul de porc si muschiuletii se presara cu sare si se lasa 2 zile la loc rece.Se leaga cu sfoara ca sa ramana forma.Apoi dupa cele 2 zile se face un bait din apa,foi de dafin,piper,ienibahar si 100 ml vin si se pun muschii la fiert in acest bait.Se lasa sa fiarba ,iar cand sunt fierti se scot si se lasa sa se racoreasca.Se face o pasta din usturoi pisat,boia de ardei,piper macinat,condiment de carne si vin cu care se ung muschii fierti pe ambele parti si se mai lasa inca 3-4 zile la rece.


Se face o afumatoare si se pun muschii la afumat cu lemn de cires pana prind o culoare frumoasa.Cand sunt gata se iau de la afumat si se lasa sa se raceasca .Se servesc reci la aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat ca la Botosani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

09.02.2014, 13:28

Bun tare

Rocsi 1

09.02.2014, 20:58

Cat de gustos

laura_n 1

10.02.2014, 18:27

"muschi de porc de la porcul taiat".
ce simpatica ai fost! )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc afumat