Muschi de porc afumat

de Lau in Mezel de casa, 25 Dec 2018 | 1005 vizualizari

 

Reteta romaneasca
In loc de tort pentru 1290 de retete, v-am adus o reteta care nu lipseste de pe masa de sarbatori:)

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • ienibar
  • foi de dafin
  • cimbru
  • coriandru
  • maghiran
  • 1 l vin
  • 1 capatana usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Bucata de muschi se condimenteaza cu sare si se lasa peste noapte la rece.


A 2- zi se amesteca condimente dupa gust,adaugam vinul si condimentele,usturoiul pisat intr-o oala/bol in care sa incape muschiul.


Acoperim si lasam pana a 2 zi la rece.


Scoatem muschiul din bait si lasam sa se scurga bine dupa care il afumam.


Cand este cald il condimentam cu boia de ardei dulce.


Daca nu avem afumatoare,il punem intr-o folie de aluminiu si dam la cuptroul incalzit 40-60 min cu o tava cu apa dedesubt.


In ultimele 10 min luam folia pentru a se rumeni

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.12.2018, 20:52

Imi place ca l-ai pregatit tu, ca astea din comert au destule prafuri! Bravo!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:56

Lau 1

03.01.2019, 18:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc afumat ca la Botosani