cismaru_nicoleta

1

Bucataras
incepator

Nurnberg

Bucataras din 16.01.2011

RETETE40
PRIETENI31
Retete / Dulciuri

Clatite pufoase reteta cu cacao

In Dulciuri la 13 Mar 2011

Clatite pufoase reteta Eu am pus prima data faina,praful de copt,zaharul vanilat,sarea,cacao Am amestecat bine de tot aceste ingrediente uscate dupa care am adaugat ouale,am mixat,apoi iaurtul,am omogenizat bine,apoi am pus esentele si am dat la rece cam 20 min(ca nu am mai avut rabdare)...

Desert imbatator

In Dulciuri la 27 Feb 2011

Am inmuiat piscoturile rupte in 2 in lichiorul de ciocolata unde le-am tinut pret de cateva secunde pt ca lichiorul era foarte ciocolatos Crema mascarpone am amestecat-o cu telul bine bine alaturie de mierea de albine si de un albus de ou pana a iesit o spuma bine omogenizata Intr-un...

Tiramisu reţetă cu coniac

In Dulciuri la 23 Feb 2011

Tiramisu reţetă cu coniac Asta e a 5 oara cand fac Tiramisu dupa multe retete si e prima data cand imi reuseste crema: galbenusurile se bat cu zaharul praf pana se dubleaza compozitia si se incheaga bine se adauga crema mascarpone si se bate incontinuu cu mixerul la viteza mica apoi...

Nugat din foi de cereale de orez

In Dulciuri la 20 Feb 2011

Zaharul si mierea se pun la topit intr-o lingura de apa. Cand zaharul si mierea s-a topit se aduga albusurile batute bine spuma in care s-a batut si intaritorul de frisca. Se amesteca bine bine pana se ingroasa compozitia dupa care se adauga zeama de lamaie si stafidele,se amesteca din nou...

Desert delicios

In Dulciuri la 17 Feb 2011

Laptele se pune la fiert,iar cand fierbe se adauga pe rand:mierea(se amesteca pana se topeste),grisul.esentele,zeama de portocala si biscuitii pisati. In tot acest timp se amesteca incontinuu sa nu se prinda.Cand compozitia s-a ingrosat cat de cat,se ia de pe foc si se pune un pic la racit....

Gogosi glazurate

In Dulciuri la 15 Feb 2011

Se pregateste drojdia sa se puna la dospit,in 50 ml lapte cald,o lingura de zahar si o lingura de faina. Se topeste pe foc mic mierea impreuna cu untul(sa nu se prinda ). Ouale se amesteca cu mierea si untul topit se adauga drojdia,apoi faina si laptele treptat si se framanta bine pana iese...

Indragostiti din turta dulce

In Dulciuri la 13 Feb 2011

Se topeste untul alaturi de miere si zahar si se amesteca incontinuu sa nu se prinda.Se pune un pic la racit. Intre timp se pune intr-un bol inalt faina,zeama de lamaie,oul deja batut,condimentele si bicarbonatul. Se amesteca aluatul foarte bine sa ramana deva mai vartos,de preferat cu un...

Ciocolata de casa duo

In Dulciuri la 5 Feb 2011

este foarte simplu de preparat(multumim laylalala): am impartit ingredientele in 2 parti egale am pus untul cu ciocolata la topit(la baie de aburi) separat laptele la foc cu zaharul sa se topeasca le-am lasat un pic la racit le-am amestecat dupa care am pus esentele(la cea neagra...

Tarta Dalmatian

In Dulciuri la 26 Ian 2011

Se amesteca faina,laptele,cerealele,untul si ouale,esentele de vanilie iar apoi plicul de praf de copt stins intr-o lingurita de otet. Se ia cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaosi esenta de rom. Intr-o tava se pune hartie de copt si se adauga compozitia galbena si peste se...

Tocmagei

In Dulciuri la 26 Ian 2011

Se pune apa la fiert. Intr-un castronel se amesteca faina cu ouale si esenta pana se formeaza mici buretei(un pic mai duri decat galustele) si se aduga treptat in apa,framantati cu mana. Apoi se face un rantaj din apa si faina si se adauga amestecand continuu,trebuie sa iasa ca o tocanita...

Tarta cu branza dulce si ciocolata amaruie

In Prajituri la 24 Ian 2011

Ingredientele pt blat se bat bine cu mixerul iar compozitia se da la frigider,aprox 15 minute. .Intre timp se amesteca branza cu celelalte ingriedente pret de cateva minute.Cand aceasta e bine omogenizata,se scoate aluatul din frigider, si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu...

Tarta cu fructe

In Dulciuri la 16 Ian 2011

Se bat cu mixerul sau telul albusurile cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurie ce s-au frecat cu uleiul,coaja de lamaie si praful de copt dupa ce a fost stins cu otet.Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune la foc mediu(150-200) cca 30 min In...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 16.05.2013

Dragele mele bucatarese..!!!!

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Un coleg îţi va explica astăzi că excesul de gumă Turbo cu aromă de piersici afectează direct capacitatea intelectuală. Singura ta replică isteaţă la treaba asta va fi “Ci ce frei să inţinuesi?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]