Desert delicios

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 3633 vizualizari

 

Reteta cred ca e 100% nemteasca..Ieri am fost la cineva in vizita si am papat cu nuci pisate(eu nu am pus ca nu mai manca sotiorul),si am cerut reteta...parca a mea a iesit mai buna..modesta de mine..

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte 
  • 2 esente vanilie
  • 40 ml zeama de portocala stoarsa
  • 100gr biscuiti pisati
  • 50 gr gris fin
  • 4 lingurite miere de tei
  • 2 albusuri ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert delicios:

Laptele se pune la fiert,iar cand fierbe se adauga pe rand:mierea(se amesteca pana se topeste),grisul.esentele,zeama de portocala si biscuitii pisati.


In tot acest timp se amesteca incontinuu sa nu se prinda.Cand compozitia s-a ingrosat cat de cat,se ia de pe foc si se pune un pic la racit.


Intre timp se bat albusurile spuma,sa fie foarte tare sa nu se i-a de pe tel sau mixer(eu nu stiu ce am facut ca nu s-au intarit ca lumea si at am pus un plic de intaritor de frisca).


Cand spuma este gata se adauga putin cate putin compozitia un pic racita(nu inchegata de tot) si se amesteca cu mixerul bine ,bine toate ingredientele.


Se da putin la rece si este gata de servit


Are o aroma atat de bunaa...Merita incercata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Anamaria7 1

22.02.2011, 13:20

Nico, asta chiar ca e o reteta inedita! mi-era dor de ceva fara blat

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 22:01

.Anamaria..multumesc pt pareciere

adry88 1

16.06.2011, 16:08

frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide