Ciocolata de casa duo

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 3838 vizualizari

 

Aceasta reteta am luat-o de la laylalala(multumesc din suflet,am incercat multe variante,dar aceasta e cea mai satisfacatoare),insa imi place la nebunie si cioco alba..

 

INGREDIENTE

  • 200ml lapte 
  • 150gr zahar
  • 140gr ciocolata menaj alba+neagra
  • 2 esente rom
  • 2 esente vanilie
  • stafide
  • 300 gr lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa duo:

este foarte simplu de preparat(multumim laylalala):


am impartit ingredientele in 2 parti egale


am pus untul cu ciocolata la topit(la baie de aburi)


separat laptele la foc cu zaharul sa se topeasca


le-am lasat un pic la racit


le-am amestecat dupa care am pus esentele(la cea neagra esenta rom,la cea alba esenta de vanilie) si am incorporat cu laptele praf pana fiecare pasta de cioco a iesit mai groasa


am pus intr-o tava subtire si lata hartie de copt si am dat-o la rece timp de cateva ore....a iesit super delicioasa...multumim laylalala inca o data

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

laylalala 1

11.02.2011, 01:23

este ok este doar o ciocolata de "casa" mai altfel
de altfel daca ai avea unt de cacao, boabe de cacao, lapte si zahar atunci poti sa faci ciocolata de casa si tu (exact ca si aia din comert numai ar fi mai sanatoasa, fara conservanti sau alte prostii )

adry88 1

04.07.2011, 21:04

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pasta de lapte praf - varianta simpla