Tarta cu fructe

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 16 Ian 2011 | 2172 vizualizari

 

Surpriza pt iubitul meu la implinirea a 6 ani de relatie..(asta era in iunie)

 

INGREDIENTE

Ptr blat pufos:

  • 4 oua,
  • 4 linguri ulei,
  • 250 gr zahar,
  • un pliculet praf de copt,
  • o lingura otet si coaja rasa de la o lamaie.

Pt umplutura:

  • 2 banane,
  • 2 clementine,
  • un compot de ananas,
  • cateva bucati de capsuni mari(sau orice alte fructe),
  • o budinca de vanilie,
  • 50 gr zahar,
  • 500 ml lapte,
  • o esenta lamaie,
  • un plic gelatina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Se bat cu mixerul sau telul albusurile cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurie ce s-au frecat cu uleiul,coaja de lamaie si praful de copt dupa ce a fost stins cu otet.Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune la foc mediu(150-200) cca 30 min


In acest timp se pune laptele la fiert si se prepara budinca(dupa indicatiile de pe plic),se decojesc si se taie feliute fructele.Blatul il punem la racit iar budinca se raceste amestecand continuu,evitand astfel formarea pojghitei.Dupa ce s-a racit blatul il insiropam cu zeama de la compotul de ananas,asezonam budinca iar peste ea fructele frumos aranjate.Peste fructe turnam geltina preparata dupa indicatii sipunem la rece..Nota: De preferabil se serveste cu frisca,dar nu asezonata peste tort pt ca i "fura" aspectul...Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

18.01.2011, 00:37

Felicitari la cati mai multi ani impreuna fericiti si lipsiti de grijii

elena1988 1

18.01.2011, 19:51

sectiune

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi