Tarta cu fructe

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 16 Ian 2011 | 2407 vizualizari

 

Surpriza pt iubitul meu la implinirea a 6 ani de relatie..(asta era in iunie)

 

INGREDIENTE

Ptr blat pufos:

  • 4 oua,
  • 4 linguri ulei,
  • 250 gr zahar,
  • un pliculet praf de copt,
  • o lingura otet si coaja rasa de la o lamaie.

Pt umplutura:

  • 2 banane,
  • 2 clementine,
  • un compot de ananas,
  • cateva bucati de capsuni mari(sau orice alte fructe),
  • o budinca de vanilie,
  • 50 gr zahar,
  • 500 ml lapte,
  • o esenta lamaie,
  • un plic gelatina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Se bat cu mixerul sau telul albusurile cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurie ce s-au frecat cu uleiul,coaja de lamaie si praful de copt dupa ce a fost stins cu otet.Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune la foc mediu(150-200) cca 30 min


In acest timp se pune laptele la fiert si se prepara budinca(dupa indicatiile de pe plic),se decojesc si se taie feliute fructele.Blatul il punem la racit iar budinca se raceste amestecand continuu,evitand astfel formarea pojghitei.Dupa ce s-a racit blatul il insiropam cu zeama de la compotul de ananas,asezonam budinca iar peste ea fructele frumos aranjate.Peste fructe turnam geltina preparata dupa indicatii sipunem la rece..Nota: De preferabil se serveste cu frisca,dar nu asezonata peste tort pt ca i "fura" aspectul...Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

18.01.2011, 00:37

Felicitari la cati mai multi ani impreuna fericiti si lipsiti de grijii

elena1988 1

18.01.2011, 19:51

sectiune

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme